Visie

Iedereen moet zich welkom voelen! Iedereen moet graag komen! Iedereen moet zich veilig voelen! Iedereen moet kunnen bijleren

Wij willen iedereen een kans geven.

Plezier komt eerder bij de verwachtingen voor dan de prestaties. Iedereen speelt ongeveer evenveel en minstens de helft van een wedstrijd. Ook al verliezen we de wedstrijd. Een minder goede voetballer kan toch nog uitgroeien tot een goede voetballer met tactisch inzicht, een stille jongen/stil meisje kan uitgroeien tot een leider. Alleen groeit niet iedereen op het zelfde tempo en moment. Elke jeugdspeler goed of minder goed kan een goede medewerker, trainer, scheidsrechter, bestuurslid, … worden. Hier in VVGA kunnen we iedereen gebruiken.

Iedereen! Daarom is het ook belangrijk dat dit ook betaalbaar is. Ouders kunnen in schijven betalen. We drukken graag het lidgeld zoveel mogelijk. Om het lidgeld zo laag mogelijk te houden, probeert het JB met activiteiten zoveel mogelijk geld te verdienen. Er wordt geen ingangprijs gevraagd voor tornooien.

We willen ook een graag geziene ploeg zien. Zo is fair-play heel belangrijk voor ons. Net als respect voor iedereen en respect voor het materiaal.

Ouders, trainers, spelers, supporters, … die anderen op of naast het plein uitschelden, horen niet thuis in VVGA.

We zijn een ploeg in opbouw! Een kasteel willen we niet! Een warm nest daar werken we aan!!

KERNWAARDEN VAN DE CLUB

PLEZIER

SUCCESBELEVING

IEDEREEN TELT MEE

DOORSTROMING NR 1STE PLOEG

LEUKE OEFENSTOF OP MAAT VAN LFT

VERTROUWEN OP ELK MOMENT

FAMILIE/VRIENDENPLOEG

TECHNIEK EN TACTIEK

FAIR-PLAY

RESPECT